Wil jij ook hulp ontvangen van Energieloket Achterhoek?

Onze adviesdiensten helpen je op weg.

Energieloket Achterhoek is een non-profit organisatie die werkt in opdracht van de gemeente Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre en Oude IJsselstreek. Bij het Energieloket kunnen alle inwoners van deze gemeenten terecht voor alles wat met energie besparen te maken heeft. Zo kun jij inzicht krijgen in jouw energieverbruik, advies krijgen over energiebesparing en hulp krijgen bij het aanvragen van financiële hulpmiddelen. Ook bieden we in opdracht van de gemeenten, verschillende gemeentelijke subsidies en leningen aan. Lees hier wat onze hulpdiensten zijn!

Energiecoach - Bij Energieloket Achterhoek bieden wij hulp van onafhankelijke energiecoaches. Deze coach komt gratis bij jou thuis en gaat graag met je in gesprek over alle kleine maatregelen die jij zou kunnen nemen om energie te besparen en jouw energierekening omlaag te krijgen.

Bezoek aan huis – Naast energiecoaches hebben we bij het Energieloket ook onafhankelijke energieadviseurs. Deze experts komen voor €50,- bij jou aan huis. Tijdens dit bezoek kan de adviseur meekijken naar de energiemaatregelen in jouw woning en de stappen die jij nog zou kunnen zetten. Een adviseur biedt technisch, onafhankelijk en individueel advies.

Telefonisch informatiegesprek energieadviseur – Liever niemand aan huis, maar eerst even sparren met iemand over energiebesparende maatregelen? Ook dat kan bij het Energieloket! Tijdens een telefonisch informatiegesprek bespreek jij met één van onze energieadviseurs vragen als: Waar moet ik op letten als ik ga isoleren? Wat is het verschil tussen dubbel glas en HR++ glas? Door een persoonlijk en individueel gesprek kan de energieadviseur inhoudelijk ingaan op jouw vragen. Dit telefoongesprek is geheel gratis!

Financieel telefonisch informatiegesprek – Door middel van een telefonisch informatiegesprek kunnen onze experts jou financieel informeren. Welke subsidies en leningen zijn er voor jou mogelijk? En waar kun je financiële ondersteuning krijgen? Onze experts denken hier telefonisch graag in mee. Dit telefoongesprek is geheel gratis!

Woningverbeterplan – Een woningverbeterplan is een uitgebreid, opgezette analyse van jouw woning. Hierin wordt de huidige staat van jouw woning meegenomen en de verbeterpunten besproken. Wat levert het isoleren van jouw woning bijvoorbeeld op? Een adviseur stelt samen met jou dit plan op, waardoor het plan volledig aangepast is op jouw behoeften. Dankzij een bijdrage van de gemeente kost een woningverbeterplan jou nog slechts €100,-.

Goedendag!

Welkom bij het Energieloket Achterhoek.

Selecteer hieronder jouw gemeente om de juiste info te vinden. Staat jouw gemeente er niet tussen, kies dan voor 'anders'.