Hulp door Energieloket.

Wij helpen je verder.

Je wilt een start maken met energie besparen maar je weet niet waar je moet beginnen. Of je bent al begonnen maar loopt tegen vragen aan waar je zelf niet uit komt. Energieloket Achterhoek biedt adviesdiensten aan die jou helpen met deze vraagstukken. Dit advies is vrijblijvend en onafhankelijk en (een deel van) de kosten wordt vergoed door de Achterhoekse gemeenten.

Je kunt kiezen uit meerdere adviesdiensten. Lees hieronder welke dienst beschikbaar is voor welk vraagstuk en maak daarna je keuze. Heb je een vraag over leningen en subsidies? Bel dan direct met onze medewerkers!

Telefonisch informatiegesprek.

Heb je specifieke vragen over energiebesparing of over de beschikbare leningen en subsidies? Wil je een onafhankelijk en deskundig antwoord? Stel ze aan één van onze experts tijdens een gratis telefonisch informatiegesprek. Zo heb je direct antwoord op jouw vraag.

Vraag een informatiegesprek aan

Energiecoach aan huis.

Vraag jij je af waar je het beste kunt beginnen met besparen? Maak dan een afspraak met één van onze energiecoaches. Onze energiecoaches zijn opgeleid om jou op weg te helpen, gebaseerd op jouw situatie. Een bezoek van een energiecoach is geheel gratis.

Vraag een gratis gesprek aan

Bezoek aan huis.

Wil je weten wat voor jouw specifieke woning of probleem de beste oplossing is? Laat onze energieadviseur mee kijken tijdens een bezoek aan huis. Je ontvangt technisch advies van een onafhankelijk energieadviseur. Zo weet je direct wat voor jouw woning de beste oplossing is. Een bezoek aan huis kost maar €50,-.

Reserveer een bezoek aan huis

Woningverbeterplan.

Het Woningverbeterplan is er voor woningen uit voor 1976. Krijg inzicht in de huidige staat van jouw huis, overzicht van energiebesparende maatregelen én de kosten ervan. Zo kun je jouw wooncomfort verhogen en energierekening verlagen. Een adviseur komt bij je thuis en stelt dit plan in overleg met jou samen.

Maak een afspraak

Goedendag!

Welkom bij het Energieloket Achterhoek.

Selecteer hieronder jouw gemeente om de juiste info te vinden. Staat jouw gemeente er niet tussen, kies dan voor 'anders'.