Energieloket Achterhoek.

Alles wat je moet weten!

Bij het Energieloket kun je terecht voor alles wat met energie besparen te maken heeft. Van inzicht en advies over energiebesparing tot informatie over financieringsmogelijkheden.

Het Energieloket werkt in opdracht van de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre en Oude IJsselstreek aan de energietransitie. We ondersteunen inwoners van deze gemeenten met inzicht en advies over energiebesparing. Daarnaast helpen we bij het aanvragen van financiële hulpmiddelen en voeren we zelf in opdracht van de gemeenten verschillende subsidieregelingen uit.

Wat biedt Energieloket Achterhoek?

• Kennis & onafhankelijk advies op het gebied van verduurzamen;
• Begeleiding bij subsidie- en financieringsmogelijkheden t.b.v. de energietransitie;
• Collectieve acties om energie te besparen;
• Ondersteuning en ontzorging bij initiatieven om te verduurzamen.

Ons team.

Het Energieloket Achterhoek team bestaat uitsluitend uit enthousiaste toppers. Wil je weten wie deze toppers zijn? Of wil je een gezicht bij wie je hebt gesproken of gemaild? We stellen ze aan je voor.

Maak kennis met het team

Werken bij.

Wij klappen we elke dag met een blij gezicht onze laptops open. Wij werken namelijk met z'n allen aan een missie waar we achter staan en dat geeft energie!

Bekijk onze vacatures

Contact met medewerkers.

Voor specifieke vragen over energie besparen staan onze medewerkers elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur voor je klaar. Wij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken.

Neem contact op

Goedendag!

Welkom bij het Energieloket Achterhoek.

Selecteer hieronder jouw gemeente om de juiste info te vinden. Staat jouw gemeente er niet tussen, kies dan voor 'anders'.