Algemene voorwaarden.

Voor het afnemen van onze diensten.

Op deze pagina vind je onze algemene voorwaarden. Deze zijn van toepassing als je een dienst of advies afneemt, een reservering maakt met een energieadviseur of-coach of deelneemt aan een programma of collectieve inkoopactie.

Advies en projecten door Energieloket Achterhoek.

De volgende voorwaarden gelden voor onze diensten, tenzij er schriftelijk expliciet andere afspraken zijn gemaakt:
Voor ons advies en voor projecten gelden de DNR-2011 (rechtsverhouding opdrachtgever – architect, ingenieur en adviseur, herziene versie 2013), zoals deze luidt op de dag van de opdracht.

Energieadviseur of - coach via Energieloket Achterhoek.

Heb je een reservering gemaakt voor een bezoek aan huis, telefonisch informatiegesprek of energiecoach? Daarvoor hebben we aparte voorwaarden. Deze kun je hier downloaden.

Programma of collectieve inkoopactie via Energieloket Achterhoek.

Je geeft ons toestemming om vaker contact met je op te nemen als je meedoet met een programma of collectieve inkoopactie via Energieloket Achterhoek. Je wordt dan geïnformeerd per e-mail over activiteiten, subsidie of financieringsmogelijkheden en acties die wij organiseren vanuit Energieloket Achterhoek. Zo helpen wij inwoners in de Achterhoek stap voor stap met het verduurzamen, duurzaam energie op te wekken of af te nemen.

Bij deelname aan een collectieve inkoopactie via Energieloket Achterhoek ontvang je een advies en/of offerte van een derde partij. Als je op basis van dit advies en de offertes besluit opdracht te verlenen tot het uitvoeren van maatregelen, dan ga je daarmee een verbintenis met de derde partij die jou de offerte stuurde.

Goedendag!

Welkom bij het Energieloket Achterhoek.

Selecteer hieronder jouw gemeente om de juiste info te vinden. Staat jouw gemeente er niet tussen, kies dan voor 'anders'.