Let op! Geld lenen kost geld

Stimuleringslening gemeente Oude IJsselstreek.

Voor kleine en micro ondernemingen.

De stimuleringslening voor kleine en micro ondernemingen van de gemeente Oude IJsseltreek kan worden gebruikt voor allerlei energiebesparende en energie opwekkende maatregelen, bijvoorbeeld voor isolatiemaatregelen, warmtepompen, ledverlichting en zonnepanelen.

Vraag de lening aan

Voor wie is de subsidie?

De lening kan worden aangevraagd door kleine en micro ondernemingen in de gemeente Oude IJsselstreek. Onder kleine onderneming worden ondernemingen waar minder dan 50 personen werkzaam zijn en waarvan de jaaromzet of het jaarlijks balanstotaal de 10 miljoen euro niet overschrijdt. Onder micro onderneming worden ondernemingen waar minder dan 10 personen werkzaam zijn en waarvan de jaaromzet of jaarlijkse balanstotaal de 2 miljoen euro niet overschrijdt.

Stimleringslening Kleine Ondernemingen

De voorwaarden.

bekijk de verordening van de gemeente.

De belangrijkste voorwaarden zijn:

  • De hoofdsom van de lening bedraagt minimaal € 5.000,- en maximaal € 25.000,-.
  • De looptijd van de stimuleringslening bedraagt maximaal 15 jaar.
  • De rente staat gedurende de gehele looptijd van de stimuleringslening vast.
  • Vervroegde aflossing van de stimuleringslening is altijd boetevrij toegestaan met een minimum van € 250,-.
  • De maatregelen mogen nog niet zijn uitgevoerd.
  • Binnen één jaar na het verstrekken van de stimuleringslening zijn de werkzaamheden voltooid. De genoemde termijn kan door het college worden verlengd.

Hoe vraag ik de lening aan?

De lening wordt aangevraagd bij SVn (Stimuleringsfonds volkshuisvesting). Voor het aanvragen van de stimuleringslening moeten verschillende gegevens en documenten worden aangeleverd bij de SVn. Op de website van de SVn vind je een handige checklist met alle informatie over het aanleveren van gegevens. Voor vragen hierover, neem contact op met de SVn via telefoonnummer 088 – 253 94 00 of e-mail kredietverlening@svn.nl

Stimuleringslening gemeente Oude IJsselstreek.

Vraag de lening aan

Goedendag!

Welkom bij het Energieloket Achterhoek.

Selecteer hieronder jouw gemeente om de juiste info te vinden. Staat jouw gemeente er niet tussen, kies dan voor 'anders'.