Energieadvies voor Neede Noord Oost.

Vraag een Adviesrapport Neede Noord Oost aan!

Leuk dat je jouw woning wilt aanpakken via de wijkaanpak Neede Noord Oost. Wil je weten wat er voor jouw woning nodig is om de benodigde labelstappen te maken om in aanmerking te komen voor subsidie, vraag dan een Adviesrapport Neede Noord Oost aan. Hieronder meld je je aan. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, zal onze partner Susteen contact met je opnemen voor het plannen van een afspraak. Dit adviesrapport kost €380,-.

Het Adviesrapport Neede Noord Oost geeft jou inzicht wat er nodig is om jouw woning te verduurzamen. Het Adviesrapport houdt rekening met de subsidieregeling voor Neede Noord Oost. Je ontvangt dus een advies over wat er in jouw geval nodig is om de benodigde labelstappen te maken, wat de kosten daarvoor zijn en hoeveel subsidie je daarvoor kunt krijgen. Bij het Adviesrapport Neede Noord Oost ontvang je offertes van bedrijven die de voorgestelde maatregelen voor jou kunnen uitvoeren. Een voorbeeld adviesrapport vind je hier. De kosten bedragen 380 euro. Laat je de maatregelen uitvoeren via de bijgevoegde offertes, dan ontvang je ook het energielabel wat nodig is om de subsidie definitief aan te vragen.

Samen met Susteen

Voor de Pak het an campagne werken we samen met Susteen. Zij zijn gespecialiseerd in advies en informatie over het verduurzamen van woningen in Nederland. Susteen heeft hierin veel ervaring. Ze hebben al meer dan 40.000 Nederlanders geadviseerd over de verduurzaming van hun woning.

Goedendag!

Welkom bij het Energieloket Achterhoek.

Selecteer hieronder jouw gemeente om de juiste info te vinden. Staat jouw gemeente er niet tussen, kies dan voor 'anders'.