Groenlo bespaart!

In 4 heldere stappen naar een duurzame woning.

In samenwerking met de gemeente Oost Gelre hebben we een programma ontwikkeld, waarmee we inwoners van Groenlo gaan helpen bij het verduurzamen van hun woning. Met het programma 'Groenlo Bespaart!' is het verduurzamen van jouw woning heel eenvoudig, overzichtelijk én financieel aantrekkelijk. We gaan van start in een specifiek deel van de wijk Groenlo Noord West. Het gebied tussen de Schaepmanstraat, Thorbeckestraat, Kuyperstraat, Hartebroekseweg en Nolenstraat. Woon jij in dit gebied? Lees snel verder over ons programma.

Bekijk het aanbod

De voordelen voor jou.

  • Een persoonlijk aanbod afgestemd op jouw situatie.
  • Duidelijk overzicht van jouw mogelijkheden.
  • Stap voor stap door het gehele proces.
  • Eenvoudig contact opnemen voor hulp over het verduurzamen.
  • Ontzorging in het gehele traject, ook bij de financiering.
  • Een vast aanspreekpunt, voor al jouw vragen.
220824 L2101579 Kaart 1920X1280

De voorwaarden.

‘Groenlo Bespaart!’ is gericht op wijken met dezelfde type woningen. Voor deze woningen is een basisaanbod van verduurzamingsmaatregelen samengesteld. Denk hierbij o.a. aan isolatie, zonnepanelen en glas. Lees hieronder wat de voorwaarde voor deelname is.

  • Je bent eigenaar van een woning aan de Schaepmanstraat, Thorbeckestraat, Nolenstraat, Kuyperstraat of Hartebroekseweg.

Stap voor stap naar duurzaam wonen.

‘Groenlo Bespaart!’ biedt de inwoners een complete aanpak, van inventarisatie tot uitvoering. Ook kun je gebruik maken van hulp bij het financieren van de maatregelen. Door ondersteuning van het Energieloket Achterhoek wordt het traject van verduurzaming van jouw woning eenvoudig, overzichtelijk én financieel aantrekkelijk gemaakt. Bekijk hieronder wat de 4 eenvoudige stappen zijn. Of bekijk de video waarin Alfred je alles over de aanpak uitlegt.

Stap 1. Bekijk het aanbod in het portaal.

Speciaal voor het type woning in jouw wijk, heeft De Naobers Wijkaanpak een aanbod samengesteld. Er is een selectie gemaakt van maatregelen die jouw huis duurzamer gaan maken. Dat is goed voor de toekomst, de waarde van jouw woning, het comfort in huis én voor jouw portemonnee. Je kunt kiezen voor losse maatregelen, maar De Naobers Wijkaanpak wijst je graag op de voordelen van het combineren van maatregelen. Je vindt het aanbod via het portaal.

Stap 2. Plan je gratis adviesgesprekken.

Keukentafelgesprek met De Naobers Wijkaanpak

Via het portaal maak je eenvoudig een afspraak voor een keukentafelgesprek met De Naobers Wijkaanpak. Een adviseur komt bij je langs om tijdens een keukentafelgesprek een persoonlijk aanbod af te stemmen op jouw huis en situatie. 

De Naobers Wijkaanpak bestaat uit drie echte Achterhoekse aanbieders: Takkenkamp Groep, Naobers en Comfort Company. Speciaal voor het type woning in jouw wijk, heeft De Naobers Wijkaanpak een aanbod samengesteld met een selectie van maatregelen die jouw huis duurzamer gaan maken. 

Financieel gesprek met Specialist Cker Chantal

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden. Energieloket Achterhoek werkt samen met Erkend Financieel Specialist Cker Chantal, die jou geheel vrijblijvend kan helpen om inzicht te krijgen in jouw financiële mogelijkheden. Er is financieel vaak meer mogelijk dan je denkt. Chantal kan je helpen met een kort telefonisch consult, maatwerk informatie of ondersteuning bij de aanvraag van een lening. Via het portaal maak je eenvoudig een afspraak voor een financieel gesprek met Chantal.

Stap 3. Ontvang jouw persoonlijke voorstel.

Na je adviesgesprek(ken) ontvang je een persoonlijk voorstel. Dit is specifiek afgestemd op jouw woning en situatie. 

Stap 4. Jij beslist of je aan de slag gaat.

Ga je akkoord met jouw persoonlijk voorstel van De Naobers Wijkaanpak en besluit je de opdracht te geven? Dan verzorgt het consortium de uitvoering én blijft daarna in contact met jou over bijvoorbeeld onderhoud. Gegarandeerde kwaliteit, Achterhoekse mentaliteit en lekker dichtbij. Ideaal!

Alfred Energieloket (1)

Alfred Veenstra

Bewonersadviseur

"Tijdens dit hele traject ben ik, Alfred, het vaste aanspreekpunt voor jouw wijk. De begeleiding tijdens dit traject wordt jou kosteloos aangeboden. Met al je vragen of opmerkingen kun je bij mij terecht. Telefonisch via 0314 - 782 100. Per mail via alfred@agem.nl."

Groenlo bespaart!

Bekijk het aanbod

Goedendag!

Welkom bij het Energieloket Achterhoek.

Selecteer hieronder jouw gemeente om de juiste info te vinden. Staat jouw gemeente er niet tussen, kies dan voor 'anders'.